ویژگی های برند

ویژگی های برند
ویژگی های برند تصویر کلی برند یک شرکت را به تصویر می کشد. آنها ماهیت اصلی برند را نشان می دهند. ویژگی های برند مجموعه ای از ویژگی ها هستند که جنبه های فیزیکی و شخصیتی برند را برجسته می کنند. ویژگی ها از طریق تصاویر، کنش ها یا پیش فرض ها ایجاد می شوند. ویژگی های برند به ایجاد هویت برند کمک می کند.
یک برند قوی باید دارای ویژگی های زیر باشد :
1- ارتباط : یک برند قوی باید مرتبط باشد. باید انتظارات مردم را برآورده کند و باید آنطور که آنها می خواهند عمل کند. باید کار خوبی انجام شود تا مصرف کنندگان را به خرید محصول متقاعد کند. در غیر این صورت با وجود منحصر به فرد بودن محصول شما، مردم آن را نمی خرند.
2- ثبات : یک نام تجاری ثابت نشان می دهد که برند چه چیزی را نشان می دهد و باعث ایجاد اعتماد مشتریان به برند می شود. یک برند ثابت جایی است که شرکت پیام را به گونه ای منتقل می کند که از پیشنهاد اصلی برند منحرف نشود.
3- موقعیت یابی مناسب : یک برند قوی باید به گونه ای قرار گیرد که در ذهن مخاطبان هدف قرار گیرد و آن ها آن را بر سایر برندها ترجیح دهند.
4- پایدار : یک نام تجاری قوی یک کسب و کار را رقابتی می کند. یک برند پایدار سازمان را به سمت نوآوری و موفقیت سوق می دهد. نمونه ای از برندهای پایدار مارکس و اسپنسر است.
5- اعتبار : یک برند قوی باید آنچه را که وعده می دهد انجام دهد. روشی که برندتان را به مخاطب/مشتریان منتقل می کنید باید واقع بینانه باشد. نباید در عمل به آنچه وعده می دهد کوتاهی کند. اغراق نکنید زیرا مشتریان می خواهند به وعده هایی که به آنها می دهید ایمان داشته باشند.
6- الهام بخش : یک برند قوی باید از مقوله ای که به آن معروف است فراتر رود/الهام بخش باشد. به عنوان مثال- پیراهن پولو جرسی ماورایی نایک.
7- منحصر به فرد بودن : یک برند قوی باید متفاوت و منحصر به فرد باشد. باید شما را از سایر رقبا در بازار متمایز کند.
8- جذاب : یک برند قوی باید جذاب باشد. مشتریان باید با قولی که می دهید و ارزشی که ارائه می دهید جذب شوند.
فراموش نکنید در مجموع کلام برند یک ارزش برای مصرف کننده است، ارزش ها از دروغ و تقلب دور هستند و مشتریان به داشتن آنها افتخار میکنند. تهیه یک پیراهن با کیفیت خوب اما بی نام ونشان کار سختی نیست، اما مشتریان به دنبال احساس قدرت هستند تا با نشان ثبت شده روی لباسشان به دیگران پز بدهند.
توجه داشته باشید که شما به عنوان مالک و صاحب برند بایستی دیدگاهتان ایجاد همین ارزش ها برای رقابت در بازار باشد.
در ادامه در خصوص موقعیت یابی یا جایگاه برند با هم صحبت میکنیم.
سرفصل اصلی مقالات برند :
![]() |
تعریف برند |
دیدگاهتان را بنویسید