ویژگی های شخصیتی یک مدیر موفق

ویژگی های شخصیتی یک مدیر موفق
به یاد داشته باشید که مدیر بودن به این معنا نیست که در یک کابین بسته بنشینید و دستورالعمل ها را به اعضای تیم خود منتقل کنید. فراموش نکنید که احترام چیزی است که همیشه به دست می آید، هرگز مطالبه نمی شود. اتخاذ یک “رویکرد هیتلری” نه تنها شما را در بین اعضای تیم خود منفور می کند، بلکه باعث می شود در سازمان نیز عضوی ناخواسته شوید.
هیچ کس طبیعت رئیس شما را برای مدت طولانی تحمل نخواهد کرد. یکی از مهمترین نقش های یک مدیر این است که تیم خود را همراهی کند و اعضای تیم را تشویق کند تا سطح خود را به بهترین نحو ارائه دهند. نقش شما این است که بهترین ها را از کارمندان استخراج کنید و همچنین به آنها کمک کنید تا مهارت ها و توانایی های خود را ارتقا دهند.
کاری کنید اعضای تیم احساس کنند که همیشه در کنار آنها هستید . هر زمان که لازم است پشتیبانی خود را گسترش دهید. مدیر خوب کسی است که حتی در مواقع استرس لبخند بزند. یک مدیر باید مانند یک بالشتک محافظ باشد که تمام استرس و تنش را جذب می کند و هرگز به اعضای تیم خود منتقل نمی کند.
اعضای تیم خود را تشویق کنید که اغلب لبخند بزنند، زیرا نه تنها استرس را در بین اعضای تیم کاهش می دهد، بلکه باعث ایجاد یک فضای مثبت در محل کار می شود. به یاد داشته باشید، شما باید یک الگو برای اعضای تیم خود باشید. یک مدیر تنها زمانی موفق است که منبع قوی الهام برای اعضای تیمش باشد.
یک مدیر باید خودش را به خوبی تحمل کند. هر چیزی که روزانه سر کار می پوشید، اعضای تیم شما به طور خودکار سبک شما را دنبال می کنند . مطمئن شوید که عاقلانه لباس می پوشید. پس از همه، شما باید برای اعضای تیم خود الگو قرار دهید. از پوشیدن لباس های غیررسمی و رنگ های تند در محل کار خودداری کنید. لباس هایی بپوشید که به شما احساس اعتماد به نفس و ظاهری زیبا می دهد.
به عنوان یک مدیر، شخص باید صادق و کاملاً متعهد به سازمان باشد تا در ازای آن از اعضای تیم انتظار وفاداری داشته باشد. سازمان خود را صرفاً به عنوان منبعی برای کسب درآمد تلقی نکنید. اعضای تیم خود را از خنجر زدن به یکدیگر و پخش شایعات غیر ضروری در مورد همکاران خود منصرف کنید.
هرگز با هیچ یک از اعضای تیم خود بی ادب نباشید. با کارمندان خود مانند برده رفتار نکنید. از کارکنانی که عملکرد فوق العاده خوبی دارند قدردانی کنید. دست زدن به پشت آنها کمک زیادی به انگیزه آنها برای عملکرد بهتر در دفعه بعد خواهد کرد.(گذاشتن کف دست روی کمر یک نشانه از تشویق و تایید همزمان و هدایت به مسیر درست و ادامه راه است) نام آنها را روی تابلوهای اعلانات قرار دهید تا از زحمات آنها قدردانی کنید.
به موقع به دفتر برسید . وقت شناس بودن یک ویژگی شخصیتی عالی است که باعث می شود در مدت زمان کوتاهی موفق شوید. از اعضای تیم خود بخواهید که به موقع به دفتر کار برسند تا از اضافه کاری غیرضروری خودداری کنید. نشستن های دیرهنگام (اضافه کاری) نشان دهنده سخت کوش بودن کارمند نیست، بلکه نشان دهنده مهارت های مدیریت زمان ضعیف اوست.
لحظه ای که وارد دفتر می شوید، زندگی شخصی خود را پشت سر بگذارید . جایی برای مسائل و مشکلات شخصی در محل کار وجود ندارد. از کسی در تیم خود کینه شخصی نداشته باشید. از انتقاد و تمسخر دیگران بپرهیزید.
به عنوان یک مدیر، باید در رویکرد خود انعطاف پذیر باشید. واقع بین باشید . اگر یکی از اعضای تیم شما در روز تولدش درخواست مرخصی نیم روزه یا یک روز کامل کند، تعجب نکنید. بالاخره روز خاصی برای اوست. او را متوقف نکنید مگر اینکه و تا زمانی که چیزی واقعاً فوری در کار باشد.
به اعضای تیم خود احترام بگذارید . هر کارمند در سازمان باید صرف نظر از تعیین یا سطح او در سلسله مراتب به عنوان یک کارمند در نظر گرفته شود.
شنونده صبور باشید در صورت سؤال، به اعضای تیم خود گوش فرا دهید. به آنها بازخورد صحیح بدهید و عملکرد آنها را به موقع کنترل کنید.
حال در ادامه به بحث درباره لباس پوشیدن و رشد شخصیت میپردازیم.
اگر تازه میخواهید درباره شخصیت و توسعه فردی بدانید از اینجا شروع کنید » مقدمه
دیدگاهتان را بنویسید